2. Liseler Arası Altın Vuruş Klavye Yarışması Gerçekleştirildi...

2. Liseler Arası Altın Vuruş Klavye Yarışması Gerçekleştirildi...

Altın Vuruş Klavye Yarışması'nın 2.si gerçekleştirilmiştir.

22.03.2016 3712

Geçtiğimiz yıl öğrencilerin F klavye kullanımına olan ilgilerini ve yazı hızını arttırmak amacıyla okulumuz Büro Yönetimi Bölümü tarafından 1.si düzenlenen Altın Vuruş Klavye Yarışması'nın 2.si, Avrupa yakasında bulunan meslek lisesi öğrencileri arasında kurumumuz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

17 Mart 2016 tarihinde final turu ve ardından Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Atay ERTEM ve Gelişim Üniversitesi Büro Yönetimi Yönetici Asistanlığı Program Başkanı Gülkız GÜLER BİNKANAT'ın katılımıyla ödül töreni gerçekleştirilmiştir.

13 ilçeden 15 okulun katılım gösterdiği yarışmamızın finalinde; Toki Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.liğini korurken 2.liğe Zeytinburnu 100. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, 3.lüğe ise Fatih Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşmiştir.

 

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Gelişim Üniversitesi'nin de destekleriyle; 750, 500 ve 250 Tl değerlerinde elektromarket hediye çeki, plaket ve madalya verilirken katılan tüm öğrencilere kurumumuz tarafından düzenlenen katılım belgeleri verilmiştir.