I.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASI

I.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASI

F klavye kullanımına ilişkin ilgi ve isteklerini arttırmak amacıyla düzenlenen, I.Liselerarası Altın Vuruş Klavye Yarışması düzenlenmiştir.

13.05.2015 4916

Okulumuz Büro Yönetimi Bölümü tarafından madde kullanımına dikkat çekmek ve öğrencilerin 10 parmak F klavye kullanımına ilişkin ilgi ve isteklerini arttırmak amacıyla düzenlenen, I.Liselerarası Altın Vuruş Klavye Yarışması TOKİ Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edip İplik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla, okulumuz ev sahipliğinde, 3 tur halinde gerçekleştirilmiştir. Katılan öğrencilerin tümüne katılım belgesi, final turunda yarışan okullara plaket takdim edilmiştir. Ödüller 24 Nisan Cuma günü yapılacak olan Dünya Sekreterler Günü etkinliği kapsamında verilmiştir.

 

I.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII.LİSELERARASI ALTIN VURUŞ KLAVYE YARIŞMASII. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş YarışmasıI. Altın Vuruş Yarışması