Nasıl Yardım Alabilirim?

22.02.2017 1696

Nasıl Yardım Alabilirim ?

Sevgili Öğrenciler,

"Son zamanlarda kendimi mutsuz, huzursuz, agresif, gergin, kırılgan hissediyorum"

"Ailemle sürekli çatışma halindeyim, annem ve babam beni anlamıyor"

"Duygularımdan emin olamıyorum, duygularımı ifade etmekte güçlük çekiyorum"

"Her şeye çok çabuk sinirleniyorum"

"Çok sakarım"

"Derslerde çok sıkılıyorum, derse girmek istemiyorum, nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum"

"Zararlı alışkanlıklarım var ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum"

"Arkadaşlarıma ve çevreme karşı sürekli öfke duyuyorum ve bunu kontrol edemiyorum, bu yüzden de saldırgan oluyorum"

"Arkadaşlarım beni gruplarına almıyor, kimse benimle konuşmuyor"

"Okulumu sevmiyorum, eski okulumu özlüyorum"

"Üniversite sınavında tercihlerimi nasıl yapacağımı bilmiyorum."

"Hiç amacım yok, geleceğe dair bir planım yok, hangi mesleği seçeceğimi bilmiyorum" diyorsanız "PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ"nden yardım alabilirsiniz.

Unutmayın ki PDR servisi "GİZLİLİK" ve "GÖNÜLLÜLÜK" ilkesine dayalı olarak hizmet vermektedir.

PDR Servisi randevu sistemiyle çalışmakta olup, yardım almak için öğrencilerimiz "Rehber Öğretmen "den bireysel görüşme için randevu talebinde bulunabilirler.

Velilerimiz randevu talepleri için ;

Rehber Öğretmen –

Erdem Kahraman'a  (0212) 430 85 33-dahili 125´ten veya bizzat okulumuza gelerek (Perşembe ve Cuma 09:00-15:00 saatleri arasında) ulaşabilirler.